• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

200 κοτόπουλα/καθορισμένα εργαλεία και λειτουργίες καλλιέργειας συνεταιρισμών κλουβιών κοτόπουλου πουλερικών ζωικά

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

200 κοτόπουλα/καθορισμένο κλουβί κοτόπουλου πουλερικών

,

Καλλιεργώντας κλουβί κοτόπουλου πουλερικών εργαλείων

,

200 κοτόπουλα/καθορισμένο κλουβί μπαταριών πουλερικών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ένα κλουβί σχαρών τύπων.

 

 

διαχείριση

Διαχείριση εξαερισμού
Ο εξαερισμός είναι η σημαντικότερη εργασία στη διαδικασία αναπαραγωγής. Τολμήστε στον αέρα, μπορεί να αερίσει για να αναθρέψει ένα καλό κοτόπουλο. Τα κλουβί-αυξημένα σπίτια κοτόπουλου πρέπει γενικά να έχουν τους φεγγίτες, τα δευτερεύοντα παράθυρα και τους διαμήκεις ανεμιστήρες, οι οποίοι είναι οι βασικοί όροι για τον εξαερισμό. Ο σκοπός του εξαερισμού είναι: 1, έγκαιρη απαλλαγή των επιβλαβών αερίων στο σπίτι, 2, η εισαγωγή του καθαρού αέρα (οξυγόνο), 3, μέτριος κανονισμός της θερμοκρασίας σπιτιών. Η σχάρα κλουβιών είναι τρισδιάστατη αναπαραγωγή, κοτόπουλο περισσότερο, πυκνότητα, ο φτωχός εξαερισμός θα προκαλέσει την ανοξία, η οποία είναι οι πιό πρόσφατοι ασκήτες του είδους λόγου. Οι ενάρξεις εξαερισμού από την πρώτη εβδομάδα, ο φεγγίτης είναι μερικώς ανοικτό, συγκρατημένα ανοικτό μέρος του δευτερεύοντος παραθύρου, tuyere είναι μια ορισμένη γωνία πρός τα πάνω, υπό τον όρο τη θερμοκρασία, όγκος εξαερισμού παρά μικρό. Με την αύξηση της ηλικίας του κοτόπουλου, ο όγκος εξαερισμού αυξάνεται βαθμιαία. Όταν το κοτόπουλο είναι σχεδόν 20 ημέρες παλαιές, ο όγκος εξαερισμού του δευτερεύοντος παραθύρου δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις ανάγκες, και ο διαμήκης ανεμιστήρας πρέπει να ανοιχτεί. Σύμφωνα με την εποχή, έξω από τη θερμοκρασία, η εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα, το μέγεθος του απαραίτητου όγκου εξαερισμού, πρέπει να εξοπλιστεί με έναν κυβερνήτη, ταχύτητα ανεμιστήρων, χρονικό διάστημα και η αλλαγή, για να αποτρέψει τον όγκο αέρα είναι πάρα πολύ μεγάλη για να προκαλέσει ένα κρύο. Κατά χρησιμοποίηση της υγρής κουρτίνας το καλοκαίρι, πρέπει τη να υπάρξει καταφύγιο στον κολπίσκο του αέρα, και ο κρύος αέρας είναι αυστηρά απαγορευμένος για να φυσήξει τα κοτόπουλα εδώ κοντά. Όταν η καιρική απότομη αλλαγή, ισχυρός άνεμος προεξέχει, θελήστε να κλείσετε το δευτερεύον παράθυρο προσωρινά.

διαχείριση υγρασίας
Μην παραμελήστε τη διαχείριση της υγρασίας στη διαδικασία αναπαραγωγής. Ο πάρα πολύ ξηρός αέρας θα προκαλέσει τη σκόνη που πετά (η σκόνη γενικά συνδέει τα βακτηρίδια και τους ιούς), το πέταγμα της σκόνης στην ανώτερη αναπνευστική οδό θα προκαλέσει τις αναπνευστικές ασθένειες Μπορεί επίσης να προκαλέσει την αφυδάτωση των κοτόπουλων (ειδικά εκείνοι κάτω από μια εβδομάδα της ηλικίας), με συνέπεια την ξηρότητα του ανώτερου αναπνευστικού mucosa και της μειωμένης φυσικής λειτουργίας εμποδίων. Η υγρασία είναι πάρα πολύ μεγάλη, η ταχύτητα ανέμου στο σπίτι μειώνεται, έχοντας επιπτώσεις στο διασκεδασμό θερμότητας των κοτόπουλων, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για το κτύπημα θερμότητας το καλοκαίρι Η υπερβολική υγρασία είναι συμβάλλουσα στην αναπαραγωγή των βακτηριδίων και coccidia. Υγρασία κατά τη διάρκεια του τσούρματος γενικά

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

 

 

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

 

 

200 κοτόπουλα/καθορισμένα εργαλεία και λειτουργίες καλλιέργειας συνεταιρισμών κλουβιών κοτόπουλου πουλερικών ζωικά 0200 κοτόπουλα/καθορισμένα εργαλεία και λειτουργίες καλλιέργειας συνεταιρισμών κλουβιών κοτόπουλου πουλερικών ζωικά 1