Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD

 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες Ασημένιο αστέρι
Αριθμός Υπαλλήλων 300~500
Ετήσιες πωλήσεις 12 Million-16.5 Million
Ιδρύθηκε Έτος 1990
Εξαγωγή pc 50% - 60%

Εισαγωγή

ΑΣΗΜΈΝΙΑ Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΠΟΥΛΕΡΙΚΏΝ του STAR HENAN, ΕΠΕ, που έχει μια ιστορία παραγωγής περισσότερο από 30years. Η επιχείρησή μας έχει τη δυνατότητα της παραγωγής περισσότερων από 30 ειδών προϊόντων. Η γραμμή παραγωγής μας, από το σχέδιο καλωδίων, αποκατάσταση, ένωση, που διαμορφώνει galvanization, έχει διαμορφωθεί ήδη. Κατά συνέπεια, η παραγωγή τρέχει ομαλά, αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει ολόκληρο τον ενισχυτικό εξοπλισμό.
Δεδομένου ότι τα προϊόντα μας μπήκαν στην αγορά, τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει τον έπαινο των καταναλωτών και των επαγγελματιών από όλες τις κοινωνικές τάξεις και γίνοντας τα κύρια βιομηχανία-αναγνωρισμένα προϊόντα στα έτη China.Through πρακτικής και εξερεύνησης, τα προϊόντα μας είναι σφιχτά, εύκαμπτα και ανθεκτικά, οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

Κύρια προϊόντα συμπεριλαμβανομένου:

 

Κλουβί κοτόπουλου στρώματος τύπων Χ                              Ένα κλουβί κοτών τύπων

Κλουβί κοτόπουλου σχαρών τύπων Χ                             Ένα κλουβί κοτόπουλου σχαρών τύπων

Κλουβί νεοσσών μωρών τύπων Χ                                   Ένα κλουβί επωαστικών μηχανών τύπων

Αυτόματη μηχανή σίτισης                              Αυτόματη μηχανή συλλογής αυγών

Αυτόματη μηχανή αφαίρεσης λιπάσματος               Αυτόματη συγκομιδή πουλιών

 

Περιβαλλοντικός ελεγκτής                                   Αυτόματο σύστημα κατανάλωσης νερού

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και τα τρέχοντας αγροκτήματα εξοπλισμών μας!

 

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Έχουμε τη τοπική υπηρεσία και τα γραφεία στο εξωτερικό, όπως την Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Ε.Α.Ε., Σαουδική Αραβία, Ισημερινός, Παναμάς, Μπανγκλαντές, Χιλή, Περού, Αργεντινή, Παραγουάη, Βενεζουέλα, Παραγουάη, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Καζακστάν, Γκάνα, Αλγερία, Μπενίν, Κονγκό, Καμερούν, Σενεγάλη, Somlia, Σουδάν, Νότια Αφρική, Γουινέα, Κένυα, Τανζανία, Ζάμπια, Ουγκάντα, Νιγηρία.

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Βραβεία επιχείρησης
Το ασημένιο αστέρι έχει λάβει 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, και μερικά hornors από την κυβέρνησή μας. Και επίσης έχει λάβει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008.

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Με την ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας και της εμπειρίας στο υπόβαθρο, τα ασημένια προϊόντα αστεριών είναι ευπρόσδεκτα και δημοφιλή από τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί πελάτες που επισκέπτονται το ασημένιο αστέρι.

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κάθε χρόνο υπάρχουν είδη εκθέσεων στους τομείς χαρτογράφησης & ερευνών, και το ασημένιο αστέρι είναι εκεί.

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Τα προϊόντα κλουβιών κοτόπουλου μπαταριών μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο ζωικό τομέα ζωικού κεφαλαίου φαρμάτων πουλερικών. Ο ακόλουθος είναι οι αυτόματοι εξοπλισμοί κοτόπουλού μας που συγκεντρώνονται σε όλο τον κόσμο.

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Να ανυπομονήσει να συνεργαστεί με σας!

Ιστορία

Η ασημένια Co. εξοπλισμού πουλερικών αστεριών Henan, ΕΠΕ είναι μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή του εξοπλισμού αναπαραγωγής κοτόπουλου, η οποία ήταν το καθιερωμένο το 1990 s. Έχει τα πάγια ενεργητικά 85 εκατομμύρια yuan, καλύπτει έναν τομέα 56.000 τετραγωνικών μέτρων με μια ετήσια αξία παραγωγής 100 εκατομμύρια yuan. Είναι μια βασική επιχείρηση εξοπλισμού εσωτερική παραγωγή και αναπαραγωγή.

 

Το ασημένιο εργοστάσιο εξοπλισμού αναπαραγωγής αστεριών παίρνει την επιστήμη και την τεχνολογία δεδομένου ότι ο πρόδρομος, η ανάπτυξη και η καινοτομία ως έννοια, αυξάνουν συνεχώς την επένδυση στην επιστήμη και την τεχνολογία, και παίρνει το προβάδισμα στην εισαγωγή του πιό προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και επεξεργασίας. Η μόνος-αναπτυγμένη μηχανοποιημένη τεχνολογία επεξεργασίας υλικής επιφάνειας μετάλλων έχει φθάσει στην εσωτερική πρώτης τάξεως αντιοξειδωτική δυνατότητα. Η έρευνα & η ανάπτυξη των νέων προϊόντων έχουν επιτύχει συνεχώς τα νέα αποτελέσματα.

 

Το one-time κλουβί κοτόπουλου επώασης του ασημένιου αστεριού με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του, και οι σειρές τύπων Χ 4, 6 και 8 πατώματα/αυτοματοποίησε πλήρως το στρώμα αυγών και ο εξοπλισμός αναπαραγωγής σχαρών έχει γίνει τα καλύτερα καινοτόμα προϊόντα στη βιομηχανία κτηνοτροφικής παραγωγής, που δημιουργεί για τις μεγάλες και μέσου μεγέθους επιχειρήσεις αναπαραγωγής προκειμένου να επιτευχθούν οι καλές οικονομικές και κοινωνικές παροχές η απόδοση του συστήματος κλουβιών μπαταριών τύπων Χ έχει αναγνωριστεί από τους εμπειρογνώμονες, και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα έχουν καλύψει το κενό στα εσωτερικά κλουβιά σχαρών.

 

το 1991, το πρώτο εργοστάσιό μας καθιερώθηκε, κατασκευή και πωλήσεις του κλουβιού κοτόπουλου μπαταριών για τα στρώματα αυγών, τις σχάρες, τους νεοσσούς κ.λπ. μωρών.

 

το 2000, το δεύτερο εργοστάσιό μας χτίστηκε για να παραγάγει τον πλήρη αυτόματο εξοπλισμό κλουβιών κοτόπουλου, εν τω μεταξύ έναρξη η εξαγωγή μας.

 

το 2002, κλάδος της Τανζανίας καθιερώθηκε, διανέμει τα κλουβιά πουλερικών μας και ήταν επίσης η «τίμια επιχείρηση» από την τεχνική ένωση。 πληροφοριών επίβλεψης της Κίνας

το 2004, η επιχείρησή μας ήταν τιμημένη «επιχείρηση προηγμένης τεχνολογίας» και «το κλειδί προστάτευσε την επιχείρηση» από Zhoukou τη δημοτική κυβέρνηση.

το 2005, το ασημένιο αστέρι ήταν τιμημένη «σύμβαση-τηρώντας και αξιόπιστη επιχείρηση» από Zhoukou City το γραφείο της βιομηχανίας και του εμπορίου.

το 2011, το ασημένιο αστέρι ήταν τιμημένες «τοπ δέκα επιχειρήσεις βιομηχανίας πουλερικών»

το 2012, το ασημένιο αστέρι γίνεται «το Συμβούλιο της ένωσης κτηνοτροφικής παραγωγής της Κίνας», που αποκτάται επίσης το «καινοτόμο αριστείο προϊόντων».

το 2013, το ασημένιο αστέρι ανέπτυξε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «συλλέκτης εφευρέσεων αυγών ένας-στρώματος», το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στα μικρός-μέσα αγροκτήματα ωοτόκων ορνίθων πουλερικών με τη λειτουργία της απλής δομής, την εύκολη λειτουργία και το φτηνό κόστος.

 

το 2014, πήραμε «ISO9001: 2008 πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης»

το 2015, ο κλάδος της Κένυας και ο κλάδος της Ζάμπια καθιερώθηκαν αντίστοιχα.

 

το 2016, κλάδος της Νιγηρίας καθιερώθηκε.

 

το 2017, τρίτο εργοστάσιο αστεριών Siver χτίστηκε, εισάγετε επίσης την καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει τις γραμμές παραγωγής για να βεβαιώσει υψηλό - κλουβιά κοτόπουλου ποιοτικών πουλερικών.

 

το 2019, κλάδος της Ουγκάντας ήταν.

 

 

 

 

Υπηρεσία

Η ασημένια επιχείρηση κλουβιών πουλερικών αστεριών έχει μια πεπειραμένη & καινοτόμο εφαρμοσμένη μηχανική και μια τεχνική ομάδα, που μπορούν να πραγματοποιήσουν την επιλογή αγροτικών περιοχών κοτόπουλου, σχέδιο σπιτιών κοτόπουλου, εγκατάσταση εξοπλισμού για τους πελάτες, και μπορούν επίσης ανεξάρτητα να αναβαθμίσουν τα προϊόντα σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του αγροκτήματος, τις ελεύθερες τεχνικές διαβουλεύσεις, την πλήρη υπηρεσία κ.λπ.

Το ασημένιο εργοστάσιο κλουβιών μπαταριών αστεριών εμμένει πάντα στην εταιρική φιλοσοφία της προσπάθειας για την επιβίωση από την ποιότητα, την ανάπτυξη από την τεχνολογία, και την τιμιότητα να εξυπηρετηθεί ο τεράστιος αριθμός των νέων και παλαιών πελατών.

 

Η ποιότητα & η υπηρεσία είναι πάντα η αναζήτησή μας!

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση στον αγροτικό εξοπλισμό κοτόπουλου, παρακαλώ ακριβώς ελάτε σε επαφή με με μας. Μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο σπιτιών σύμφωνα με τα αιτήματά σας.

Από το σπίτι πουλερικών deign, την παραγωγή, στο inpsection της παράδοσης και τα πουλερικά η κατασκευή όλες σπιτιών βεβαιώνεται για σας.

 

Pre-Sales υπηρεσία     Υπηρεσία πωλήσεων      Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Η λογικότερη λύση θα εξυπηρετηθεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό των clinets και το μέγεθος εδάφους

2. Οι καλές συμβουλές θα προσφερθούν για «πώς να διαχειριστούν ένα αγρόκτημα κοτόπουλου»

3. Σε απευθείας σύνδεση τεχνική υπηρεσία σε 24 ώρες με WhatsApp, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλεφωνήματα

4. Παραλαβή πληρωμής με τις σφραγίδες επιχείρησης και την υπογραφή του προϊσταμένου μας

5. Επίβλεψη και πληροφορίες της προόδου παραγωγής

6. Έκθεση φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων

7. Τα ανταλλακτικά θα παρασχεθούν δωρεάν όταν παράδοση

8. Καθοδήγηση εγκαταστάσεων Onsite και κατάρτιση για τους εργαζομένους σας

9. Εξουσιοδότηση ενός έτους μετά από το τρέξιμο εξοπλισμών κλουβιών κοτόπουλου

10. Η διάρκεια ζωής του συστήματος κλουβιών μπαταριών είναι περισσότερο από 15 έτη.

 

 

 

Η ομάδα μας

Η ασημένια επιχείρηση κλουβιών πουλερικών αστεριών έχει μια πεπειραμένη & καινοτόμο εφαρμοσμένη μηχανική και μια τεχνική ομάδα σε αυτόν τον τομέα πουλερικών, που μπορεί να πραγματοποιήσει την επιλογή αγροτικών περιοχών κοτόπουλου, σχέδιο σπιτιών κοτόπουλου, εγκατάσταση εξοπλισμού για τους πελάτες, και μπορεί επίσης ανεξάρτητα να αναβαθμίσει τα προϊόντα σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του αγροκτήματος, τις ελεύθερες τεχνικές διαβουλεύσεις, την πλήρη υπηρεσία κ.λπ.

 

Οι ευπρόσδεκτοι πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες! Με την άριστη ποιότητα και τις επαγγελματικές μεταπωλήσεις μας η υπηρεσία, πιστεύουμε ότι win-win μπορεί να επιτευχθεί.

 

Κίνα Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα