• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Κλουβί μπαταριών 180 πουλιών για τα προϊόντα φαρμάτων πουλερικών σχαρών και νεοσσών μωρών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

Κλουβί μπαταριών 180 πουλιών για τις σχάρες

,

180 νεοσσοί μωρών κλουβιών μπαταριών πουλιών

,

Κλουβί κοτόπουλου σχαρών 180 πουλιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Κλουβί κοτόπουλου για τα προϊόντα φαρμάτων πουλερικών κλουβιών στρώματος κοτόπουλου σχαρών και νεοσσών μωρών

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

 

διαχείριση

 

σίτιση

Η σίτιση κάθε πρωινού είναι καλύτερη, η αυτόματη μηχανή σίτισης είναι τρεις φορές την ημέρα η ιδανικότερη. Η χρήση της γούρνας, τεχνητή προσθέτει για να δώσει την προσοχή που προσθέτει ομοιόμορφα, και για να ταΐσει έγκαιρο, για να αποτρέψει τα πεινασμένα κοτόπουλα από να αρπάξει τα τρόφιμα και το φαινόμενο ποδοπατήματος, κάθε απόγευμα ο φύλακας για να ελέγξει εάν υπάρχει κενή γούρνα, πρέπει να είναι έγκαιρη πλήρωση. Το τεχνικό προσωπικό πρέπει να ελέγξει την κατάσταση σίτισης της δεξαμενής τροφών κάθε μέρα. Εάν υπάρχει περισσότερο υλικό αριστερό, πρέπει έγκαιρος να κρίνουν εάν υπάρχει η ακόλουθη κατάσταση: 1. Εάν η θηλή είναι ελλιπής του νερού, 2. 3, εάν υπάρχει μια ασθένεια, πρέπει να είναι έγκαιρα που επιλέγονται έξω ή ιδιαίτερη μεταχείρηση. 4, εάν ανεπαρκής φωτισμός, στην έγκαιρη ρύθμιση.


Πίνοντας διαχείριση των υδάτων
Η παροχή νερού πρέπει να είναι κανονική 24 ώρες την ημέρα, εκτός από τον έλεγχο νερού λόγω της ιατρικής ή του σποροφύτου. Πρέπει συχνά να ελέγξετε εάν η παρεμπόδιση ίσαλης γραμμής, αυτό το πρόβλημα είναι ένας πονοκέφαλος για κάθε αγρόκτημα κοτόπουλου, η έγκαιρη ανίχνευση, πρόωρη συντήρηση είναι πολύ σημαντική. Η διαρροή θηλών είναι πολύ ενοχλητική, η εκροή του νερού είναι όχι μόνο απόβλητα της ιατρικής, αλλά και στο σκαμνί ο δίσκος θα αραιώσει το σκαμνί θα ρεύσει τελικά στη δεξαμενή τροφών, κάποια είναι απόβλητα της τροφής και δύο είναι πιθανό να προκαλέσουν τις εντερικές ασθένειες.

 

 

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

 

 

Κλουβί μπαταριών 180 πουλιών για τα προϊόντα φαρμάτων πουλερικών σχαρών και νεοσσών μωρών 0Κλουβί μπαταριών 180 πουλιών για τα προϊόντα φαρμάτων πουλερικών σχαρών και νεοσσών μωρών 1