• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Εύκολος καθαρίζοντας εξοπλισμός κτηνοτροφικής παραγωγής κοτετσιών καλλιέργειας κλουβιών κοτόπουλου σχαρών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

Εύκολο καθαρίζοντας κλουβί κοτόπουλου σχαρών

,

Καλλιεργώντας κλουβί κοτόπουλου σχαρών κοτετσιών

,

Κλουβί κοτόπουλου σχαρών κτηνοτροφικής παραγωγής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

κλουβί σχαρών

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

Επιλογή των κλουβιών σχαρών

Η προετοιμασία πρίν εξυπηρετεί το κοτόπουλο
1. Ελέγξτε την ίσαλη γραμμή: εξασφαλίστε ότι η σωλήνωση είναι leaky και διήθηση, και ότι κάθε θηλή πρόκειται σε καλή κατάσταση να εξασφαλίσει παροχή νερού.
2, ελέγχουν το κλουβί: εξασφαλίστε ότι κάθε διακόπτης πορτών κλουβιών ελεύθερα, εξασφαλίζει ότι το κατώτατο σημείο κάθε κλουβιού και των τεσσάρων τοίχων που κλείνουν με κατώτατο καθαρό τον άθικτο, για να αποτρέψουν το κοτόπουλο εξάγει του κλουβιού.
3. Δοκιμή θερμοκρασίας: ελέγξτε εάν ο λέβητας, το θερμαντικό σώμα, ο υπολογιστής ελέγχου θερμοκρασίας και η σωλήνωση νερού είναι σε καλή κατάσταση. Βάλτε τον έλεγχο ελέγχου θερμοκρασίας στην οριζόντια γραμμή κοτόπουλου πίσω στο δεύτερο όροφο. Κατόπιν στενός ο φεγγίτης και όλες οι διέξοδοι και η θερμότητα επάνω η ανάφλεξη. Παρατηρήστε πόσο καιρό παίρνει για τη θερμοκρασία δωματίου για να φθάσει σε 30 βαθμούς, και να τοποθετήσει τα ακριβή θερμόμετρα και τα υγρόμετρα στα διαφορετικά μέρη σύμφωνα με τη δομή και το σχεδιάγραμμα του υπόστεγου, όπως τα αριστερά, δεξιά, μπροστινά, πίσω, μέσα, ανώτερα, μέσα και χαμηλότερα στρώματα. Ελέγξτε την πραγματικές θερμοκρασία και την υγρασία κάθε μέρους, και πόσο μεγάλο το χάσμα είναι με τον υπολογιστή ελέγχου θερμοκρασίας, ώστε να είναι γνωστός και να γίνει ένα καλό αρχείο.
4, ελέγχουν το φως: το φως είναι μαλακό και φωτεινός, μπορεί να φθάσει σε όλα τα μέρη, δεν έχει τις σκοτεινές γωνίες.
5, ελέγχουν τις ηλεκτρικές γραμμές: οι ηλεκτρικές γραμμές πρέπει να ελεγχθούν προσεκτικά για να αποτρέψουν το καλώδιο διαρροής, να εγκλωβίσει το μέταλλο κοτετσιών κοτόπουλου περισσότερο, μόλις οι συνέπειες διαρροής είναι αφάνταστες.
6, απολύμανση: μια εβδομάδα έκλεισε εκ των προτέρων τον υποκαπνισμό σπιτιών κοτόπουλου για 24-48 ώρες, 2-3 ημέρες μετά από την απελευθέρωση, απολύμανση ψεκασμού, απολυμαντικά για να μην επιλέξει κανένα διαβρωτικό προϊόν στο μέταλλο.

 

Πρίν εισάγει τις νεολαίες, η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να φθάσει σε περίπου 30 βαθμούς, και μετά από να εισαγάγει τις νεολαίες, η θερμοκρασία δωματίου αυξάνεται βαθμιαία σε περίπου 33-35 βαθμούς. Το κλουβί που ανατρέφει τα κοτόπουλα σχαρών είναι γενικά στο κορυφαίο τσούρμο, επωάζει 27-30 ανά κλουβί. Ανοίξτε το δίσκο τροφίμων, γεμίστε επάνω την τροφή εκ των προτέρων και την τοποθετήστε στο κλουβί. Ποτίστε τη δεξαμενή εκ των προτέρων, προκειμένου προ-θερμοκρασία (και εσωτερική θερμοκρασία συνεπής), το κοτόπουλο στη σκηνή για να κινήσετε γρήγορα το πεδίο κοτόπουλου προς το δωμάτιο, που τοποθετείται ομοιόμορφα, και έπειτα το σημείο στο κλουβί. Τρεις έως πέντε ημέρες πριν από το τσούρμο, το πόσιμο νερό πρέπει να προστεθεί: γλυκόζη, ηλεκτρολυτικά πολυδιάστατα, αντιβακτηριακά φάρμακα, astragalus πολυσακχαρίτης. Ο σκοπός είναι να ανακουφιστεί η πίεση, να αποκαταστήσει τη σωματική δύναμη, να σκοτώσει την κάθετη μετάδοση των ασθενειών, για να προωθήσει συγχρόνως την ανάπτυξη των άνοσων οργάνων, να βελτιώσει την ανθεκτικότητα στις ασθένειες κοτόπουλου. Το τσούρμο τρεις ημέρες προτού, σε 24 ώρες του ισχυρού φωτός, να διευκολύνετε τους νεοσσούς προσαρμόζεται γρήγορα στο περιβάλλον, το συντομότερο δυνατό πιείτε τα τρόφιμα.

 

 

 

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

 

 

Εύκολος καθαρίζοντας εξοπλισμός κτηνοτροφικής παραγωγής κοτετσιών καλλιέργειας κλουβιών κοτόπουλου σχαρών 0Εύκολος καθαρίζοντας εξοπλισμός κτηνοτροφικής παραγωγής κοτετσιών καλλιέργειας κλουβιών κοτόπουλου σχαρών 1