• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Γεωργικό κλουβί αναπαραγωγής πουλερικών εξοπλισμού στα κλουβιά κοτόπουλου για τους κτηνοτρόφους

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

Γεωργικό κλουβί αναπαραγωγής πουλερικών εξοπλισμού

,

Κλουβί αναπαραγωγής πουλερικών κτηνοτρόφων

,

Γεωργικό κλουβί αναπαραγωγής κοτόπουλου εξοπλισμού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

κλουβί σχαρών

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

Επιλογή των κλουβιών σχαρών

Τοποθετημένο σε στρώματα κλουβί
Ο τοποθετημένος σε στρώματα τύπος για την πολυστρωματική επικάλυψη συνεταιρισμών κοτόπουλου μεταξύ τους και γίνεται, μεταξύ κάθε στρώματος υπάρχει μια σαφής ζώνη λιπάσματος. Όταν το κλουβί εγκαθίσταται, κάθε δύο κλουβιά είναι εγκατεστημένα πλάτη με πλάτη, και διάφορος ή οι δωδεκάδες των κλουβιών διαμορφώνουν μια στήλη, με τη μετάβαση μεταξύ του κάθε δύο στήλες. Με τους διαφορετικούς όρους εξοπλισμού, τα πολυστρωματικά κλουβιά μπορούν να επικαλυφθούν μαζί, γενικά τρία στρώματα είναι κατάλληλα. Αυτό το σχεδιάγραμμα καλύπτει μια περιοχή λιγότεροι, ο αριθμός κοτόπουλων ανά περιοχή μονάδων, πολύ κατάλληλος για το μικρό εντατικό κοτόπουλο κλίμακας.
3. Single-layer κλουβί αυτός ο τρόπος για όλη τη μηχανοποιημένη λειτουργία. Όλοι οι συνεταιρισμοί τοποθετούνται σε ένα ράφι για 2 μέτρα υψηλό από το έδαφος. Κάθε δύο συνεταιρισμοί εγκαθίστανται πλάτη με πλάτη σε μια σειρά, χωρίς το διάδρομο μεταξύ των σειρών, αλλά μια ειδική ζώνη μεταφορέων για την παροχή νερού και τη συλλογή αυγών. Σίτιση, παροχή νερού και συλλογή αυγών όλη η μηχανική λειτουργία. Πτώση μειώσεων κοτόπουλου άμεσα στο έδαφος. Αυτό το είδος κλουβιού παρέχεται μόνο ένα, αλλά επειδή δεν έχει το διάδρομο, ο αριθμός κοτόπουλων που ανατρέφεται στην περιοχή μονάδων λόγου είναι πολύς. Συγχρόνως, η αφαίρεση των περιττωμάτων είναι κατάλληλη, η ατμοσφαιρική ποιότητα στο σπίτι είναι υψηλή, η συνέπεια των περιβαλλοντικών συνθηκών είναι καλή. Εντούτοις, το κόστος επένδυσης είναι υψηλό, και η ευθύνη των φυλάκων είναι υψηλή.


Πλήρως περπατημένο κλουβί
Αυτό είναι ένα από τα κύρια κλουβιά για την τεχνητή γονιμοποίηση υψηλού - ποιοτικές σχάρες. Αυτό το είδος κλουβιού είναι τρικλισμένο μεταξύ όλων των στρωμάτων, και το περίττωμα διαβιβάζεται άμεσα από το σπίτι κοτόπουλου μέσω της αυτόματης καθαρίζοντας ζώνης περιττώματος. Πολλά αγροκτήματα κοτόπουλου στο νότο εγείρονται προς τα υψηλά κρεβάτια, δηλ., κλουβιά όλα αυξάνονται σε μια λουρίδα τσιμέντου για 2 μέτρα υψηλό από το έδαφος. Αυτή η δομή μπορεί να κρατήσει το σπίτι κοτόπουλου καθαρό και να αποτρέψει το κοτόπουλο από τις αναπνευστικές ασθένειες, το οποίο χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην αγορά.

 

 

 

 

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

 

 

Γεωργικό κλουβί αναπαραγωγής πουλερικών εξοπλισμού στα κλουβιά κοτόπουλου για τους κτηνοτρόφους 0Γεωργικό κλουβί αναπαραγωγής πουλερικών εξοπλισμού στα κλουβιά κοτόπουλου για τους κτηνοτρόφους 1