• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

3 σειρά 180 κλουβί πουλιών πουλερικών κοτόπουλων για το μεγάλο αγρόκτημα κοτόπουλου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

Κλουβί πουλιών πουλερικών 180 κοτόπουλων

,

3 κλουβί πουλιών πουλερικών σειρών

,

3 κλουβί κοτόπουλου πουλερικών σειρών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

κλουβί σχαρών

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

Επιλογή των κλουβιών σχαρών

 

Τα τελευταία χρόνια, με την αυξανόμενη ενδυνάμωση της αναπαραγωγής σχαρών, η αναπαραγωγή κλουβιών σχαρών έχει προσελκύσει όλο και περισσότερη προσοχή και έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Τα πλεονεκτήματα της εκτροφής κλουβιών των σχαρών είναι τα ακόλουθα:① Η εκτροφή κλουβιών των σχαρών μπορεί πολύ να βελτιώσει την πυκνότητα σίτισης ανά περιοχή οικοδόμησης μονάδων. Παραδείγματος χάριν, η χρήση του επικαλύπτοντας κλουβιού τέσσερις-στρώματος, πυκνότητα αεροπλάνων σπιτιών κοτόπουλου ανά τετραγωνικό μέτρο μέχρι 100, ένα στους μετρητές 12 μέτρων ×100 των παραδοσιακών προδιαγραφών του σπιτιού κοτόπουλου κρέατος, της επίπεδης αύξησης στο έδαφος κάθε batch 15.000 έως 20.000, και του κλουβιού που ταΐζει κάθε batch μέχρι 60.000 έως 80.000, δηλ., στην ίδια περιοχή οικοδόμησης, ταΐζει περισσότερες από 4 φορές. ② οι αρσενικές και θηλυκές σχάρες μπορούν να αυξηθούν κατά ομάδες για να αξιοποιήσουν πλήρως τα χαρακτηριστικά αύξησης των διαφορετικών γενών, να βελτιώσουν τη συναλλαγματική ισοτιμία τροφών, και να καταστήσουν τις προδιαγραφές βάρους αγοράς συνεπέστερες, και αυξάνουν το οικονομικό εισόδημα. (3) τον κύκλο παραγωγής των σχαρών με το ίδιο βάρος σωμάτων από 12% κόντυνε και η κατανάλωση τροφών μειώθηκε από 13% επειδή η εκτροφή κλουβιών περιόρισε την κατανάλωση δραστηριότητας και ενέργειας των σχαρών. ④ τα κοτόπουλα δεν έρχονται σε επαφή με με τα περιττώματα, coccidioides και άλλες ασθένειες που μειώνονται. ⑤ μην χρειαστείτε να γεμίσει, εκτός από να γεμίσει τις δαπάνες. Το κλουβί είναι εύκολο στη μηχανοποιημένη λειτουργία, μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα της εργασίας, να μειώσει πολύ τα κόστη εργασίας, είναι συμβάλλον στην επιστημονική διαχείριση, λαμβάνει τα καλύτερα οικονομικά οφέλη. Τα κύρια μειονεκτήματα της αύξησης κλουβιών σχαρών είναι:

(1) μεγάλη one-time επένδυση στον εξοπλισμό κλουβιών κοτόπουλου.② Το νερό κοτόπουλου περιορίζεται σε δύο θηλές, μερικές φορές θα υπάρξει ανεπαρκές νερό. (3) περιορισμένο με τη δεξαμενή, το κοτόπουλο που ανακατώνει για τα τρόφιμα θα ποδοπατηθεί στο θάνατο. (4) το κάθετο κλουβί τριών στρώματος, το χαμηλότερο στρώμα του ανεπαρκούς φωτισμού, έχει επιπτώσεις στην αύξηση. ⑤ το σύνδρομο ξαφνικού θανάτου είναι εύκολο να εμφανιστεί στα εγκλωβισμένα κοτόπουλα, το οποίο έχει επιπτώσεις στο ποσοστό επιβίωσης κοτόπουλων. ⑥ η συχνότητα των θωρακικών και toe ασθενειών είναι υψηλή, και οι απαιτήσεις για τους περιβαλλοντικούς και θρεπτικούς όρους είναι υψηλές.

 

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

 

 

3 σειρά 180 κλουβί πουλιών πουλερικών κοτόπουλων για το μεγάλο αγρόκτημα κοτόπουλου 03 σειρά 180 κλουβί πουλιών πουλερικών κοτόπουλων για το μεγάλο αγρόκτημα κοτόπουλου 1