• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Μακροπρόθεσμη χρήση κλουβιά τύπων αγροτικού κοτόπουλου μπαταριών για τα στρώματα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Κλουβιά τροφοδοτών κοτόπουλου για τα στρώματα Όνομα προϊόντων Κλουβιά για τα στρώματα
Εφαρμογή Κλουβιά τομέων πουλερικών για τα στρώματα Υλικό Γαλβανισμένα κλουβιά καυτής εμβύθισης για τη σχάρα
Χρώμα Ασημένια κλουβιά για τη σχάρα Χρήση Κοτόπουλο που αυξάνει τα κλουβιά για τη σχάρα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Ανθεκτικά κλουβιά για τη σχάρα Πλεονέκτημα Μακροπρόθεσμα χρησιμοποιημένα κλουβιά για τη σχάρα
Μέγεθος 215*235*150 (εκατ.) κλουβιά για τη σχάρα Ικανότητα 200-300 κοτόπουλα/καθορισμένα κλουβιά για τα στρώματα
Υψηλό φως

Μακροπρόθεσμα κλουβιά μπαταριών κοτόπουλου

,

Κλουβιά τύπων κοτόπουλου μπαταριών

,

Μακροπρόθεσμος ένα κλουβί κοτόπουλου τύπων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μακροπρόθεσμος χρησιμοποίησε τα κλουβιά τύπων αγροτικού κοτόπουλου μπαταριών για τα στρώματα

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Καθαρή εισαγωγή κλουβιών αστεριών Henan ασημένια, κρεμώντας τύπος υψηλό 370X κλουβιών βαθιά κλουβί τσουρμάτων 500 σκαλών, πεδίο της εφαρμογής: ωοτόκες όρνιθες τσουρμάτων παραγωγής προϊόντων από 1 έως 110 ημέρες της ηλικίας. Κάθε κλουβί καθαρό είναι 370 χιλ. υψηλό, 500 χιλ. βαθύ και 1840 χιλ. μακρύ. Κάθε κλουβί έχει τρεις πόρτες και κάθε πόρτα είναι 613 χιλ. μακροχρόνια. Κάθε πόρτα έχει 10 κοτόπουλα και το διάστημα κοτόπουλου είναι 307 τετραγωνικά εκατοστόμετρα. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 30. Η τριπλάσια ικανότητα σίτισης ήταν 180 πουλιά ανά ομάδα. Η τετραπλή ικανότητα σίτισης ήταν 240 πουλιά ανά ομάδα. Ταίριασμα τον αντίστοιχο αυτόματο καθαρισμό λιπάσματος διαδρομής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

 

Επιλογή των κλουβιών σχαρών

 

Στον καθορισμό της κλίμακας αναπαραγωγής, οι περιοχές πρέπει να επιλεχτούν λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για το βασικό διάστημα καλλιέργειας, εάν οι πράσινες ζώνες και οι ζώνες καταφυγίων λαμβάνονται υπόψη, ακόμα κι αν μπορούν να επεκταθούν στο μέλλον, κάποιο έδαφος μπορεί να ιδιοποιηθεί κατάλληλα τουλάχιστον στο γενικό προγραμματισμό. Κατά γενική ομολογία, 430 MU (1 MU 667 μέτρα), 645 MU, 860 MU, είναι ένας πιό κατάλληλος βοηθητικός προγραμματισμός. Σύμφωνα με την εμπειρία αυτού του αγροκτήματος κοτόπουλου, το σπίτι κοτόπουλου πρέπει γενικά για να είναι 120 μέτρα μακρύ από 13 μέτρα ευρύ, και το διάστημα σπιτιών κοτόπουλου είναι 10-15 μέτρα, και εάν δεν υπάρχει κανένας πλευρικός εξαερισμός, το διάστημα σπιτιών κοτόπουλου είναι 2-4 μέτρα. Προκειμένου να μειωθεί η επένδυση εργοτάξιων οικοδομής και να βελτιωθεί η επίδραση μόνωσης, μπορούμε να καθιερώσουμε ένα κοινό κοτέτσι κοτόπουλου. Εξετάζοντας τη δυνατότητα πρόσβασης Διαδικτύου και των βρώμικων δρόμων, η βασική προϋπόθεση είναι ότι το έδαφος πρέπει να είναι τουλάχιστον 150 μέτρα ευρύ (γενικά ανατολή - - δύση) και 180 έως 300 μέτρα μακρύ (γενικά ο Βορράς στο νότο).

 

Το κλουβί-αυξημένο κοτέτσι έχει τα πλεονεκτήματα της αυξανόμενης πυκνότητας τροφών, που μειώνει την κατανάλωση τροφών, που μειώνει τη διάρροια και coccidiosis, που βελτιώνουν την αποδοτικότητα εργασίας, κατάλληλη διαχείριση και που αξιοποιούν πλήρως το διάστημα κοτετσιών. Μερικά αγροκτήματα κοτόπουλου χρησιμοποιούν 3 ή 4 στρώματα των επικαλύπτοντας κλουβιών, ολόκληρη η διαδικασία τα κοτόπουλα, δηλαδή από την πρώτη ημέρα της ανατροφής των κοτόπουλων έξω από το κλουβί για να αναθρέψει τα κοτόπουλα, περισσότερη σύνδεση, βελτιώνει το ποσοστό χρησιμοποίησης αγροκτημάτων κοτόπουλου και αγροκτημάτων κοτόπουλου, αλλά και για τη διαχείριση κοτόπουλου.

 

3-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 180 κοτόπουλα
4-σειρά 1.9*2.15*1.5 μ 240 κοτόπουλα

Μακροπρόθεσμη χρήση κλουβιά τύπων αγροτικού κοτόπουλου μπαταριών για τα στρώματα 0Μακροπρόθεσμη χρήση κλουβιά τύπων αγροτικού κοτόπουλου μπαταριών για τα στρώματα 1