• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

3 το υψηλό χέρι κλουβιών κοτόπουλου στρώματος σειρών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 50
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 30 ημέρες 100 σύνολα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Θέση τοπικής υπηρεσίας Νότια Αφρική Θέση εφαρμογής Αυγό σίτισης κοτόπουλου φαρμάτων πουλερικών που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Όνομα Αυγό τροφοδοτών κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου Όνομα προϊόντων αυγό που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Χρήση Αυγό σίτισης κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Υψηλό φως

3 κλουβί κοτόπουλου στρώματος σειρών

,

Υψηλό κλουβί κοτόπουλου στρώματος χεριών

,

3 κλουβί κοτόπουλου αυγών σειρών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το ασημένιο υψηλό χέρι αστεριών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών κλουβιών στρώματος κοτόπουλου

 

3 το υψηλό χέρι κλουβιών κοτόπουλου στρώματος σειρών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών 03 το υψηλό χέρι κλουβιών κοτόπουλου στρώματος σειρών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών 1

Ένα κλουβί στρώματος tyepe

 

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Κρεμώντας κλουβί βημάτων κλουβιών 410x410 για τις ωοτόκες όρνιθες, κατάλληλες για τις ωοτόκες όρνιθες ή τις κότες αναπαραγωγής. Κάθε καθαρός 2150 χιλ. μακρύς κλουβιών, 410 χιλ. ευρύς, κάθε κλουβί που διαιρείται σε πέντε πόρτες, κάθε πόρτα 430 χιλ. μακροχρόνια, 410 χιλ. βαθύς, 410 χιλ. υψηλός. Κάθε φυλή έχει 4 ζώα. Το κοτόπουλο έχει μια περιοχή 441 τετραγωνικών εκατοστόμετρων. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 20.

 

Χαρακτηριστικά της σίτισης ατσάλινων σκελετών

 

Στο κατώτατο σημείο του κοτετσιού κοτόπουλου 10 έως 15 εκατ. από το έδαφος για να εγκαταστήσουν μια διαδρομή αφαίρεσης λιπάσματος, κλουβί-αυξημένη παραγωγή λιπάσματος κοτόπουλου διασκόρπισαν στη ζώνη αφαίρεσης λιπάσματος, στη διαμήκη ροή του αέρα ή τη δράση του αεραγωγού κοτετσιών, η μεγαλύτερη μέρος της υγρασίας του λιπάσματος κοτόπουλου από το σπίτι ή μείωσε σημαντικά, έτσι ώστε η περιεκτικότητα σε νερό του λιπάσματος κοτόπουλου που μειώθηκε πολύ. Στο στάδιο του καθαρισμού περιττωμάτων, τα περιττώματα κοτόπουλου που αφαιρούνται από το σπίτι είναι κοκκώδη, εύκολα για την επόμενη επεξεργασία, και μειώνουν τη συγκέντρωση αμμωνίας στο σπίτι κοτόπουλου λόγω της ομαλής και ομαλής ζώνης αφαίρεσης λιπάσματος. Το λίπασμα κοτόπουλου από το σπίτι στο σπίτι έξω από το φορτηγό λιπάσματος ή την παρακείμενη οργανική διαδικασία σωληνώσεων εργοστασίων λιπάσματος ολόκληρη, λίπασμα κοτόπουλου δεν πέφτει στο έδαφος, το επίπεδο βιολογικής ασφάλειας βελτιωμένο σημαντικά

 

Εξοπλισμός θέρμανσης για το κοτόπουλο που αυξάνει τη χρήση εξοπλισμού της σόμπας και των θεμάτων ζεστού αέρα κοτόπουλου που χρειάζονται την προσοχή:

 


1. Οι καυτές σόμπες φυσήματος κοτόπουλου την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο πρέπει να προσθέσουν το λιγότερο άνθρακα και περισσότερο άνθρακα για να αποτρέψουν τη θερμοκρασία φούρνων από την ύπαρξη πάρα πολύ υψηλές για να φυσήξουν το ζεστό αέρα στο υπόστεγο.

 


2. Μετά από να αναθρέψει τρεις batch κοτόπουλων στην καυτή σόμπα φυσήματος κοτόπουλου, είναι απαραίτητο να ανοιχτεί το καθαρίζοντας στόμα τέφρας για να καθαρίσει την τέφρα, ώστε να αποτραπεί πάρα πολλή τέφρα από την επιρροή της καύσης και της αύξησης θερμοκρασίας.

 


3. Τη μηχανή εξαγωγής ανεμιστήρων και καπνού της καυτής σόμπας φυσήματος κοτόπουλου πρέπει να γεμίσουν με το βούτυρο για τη συντήρηση μετά από να αναθρέψει μια batch κοτόπουλων για να αποτρέψει τη φέρουσα αποτυχία.

 

 

 

   
σειρά 3 2.15*2.3*1.5 μ  120 κοτόπουλα
σειρά 42.15*2.3*1.7 μ  160 κοτόπουλα
σειρά 5 2.15*2.3*1.9 μ  200 κοτόπουλα

 

3 το υψηλό χέρι κλουβιών κοτόπουλου στρώματος σειρών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών 23 το υψηλό χέρι κλουβιών κοτόπουλου στρώματος σειρών κάνει το κλουβί κοτόπουλου αυγών 3