• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 50
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 30 ημέρες 100 σύνολα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Θέση τοπικής υπηρεσίας Νότια Αφρική Θέση εφαρμογής Αυγό σίτισης κοτόπουλου φαρμάτων πουλερικών που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Όνομα Αυγό τροφοδοτών κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου Όνομα προϊόντων αυγό που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Χρήση Αυγό σίτισης κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Υψηλό φως

Ανοξείδωτο κλουβί κοτόπουλου στρώματος

,

Κλουβί κοτόπουλου στρώματος καλλιέργειας πουλερικών

,

Κλουβιά κοτών καλλιέργειας πουλερικών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας

 

Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας 0Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας 1

Ένα κλουβί στρώματος tyepe

 

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Κρεμώντας κλουβί βημάτων κλουβιών 410x410 για τις ωοτόκες όρνιθες, κατάλληλες για τις ωοτόκες όρνιθες ή τις κότες αναπαραγωγής. Κάθε καθαρός 2150 χιλ. μακρύς κλουβιών, 410 χιλ. ευρύς, κάθε κλουβί που διαιρείται σε πέντε πόρτες, κάθε πόρτα 430 χιλ. μακροχρόνια, 410 χιλ. βαθύς, 410 χιλ. υψηλός. Κάθε φυλή έχει 4 ζώα. Το κοτόπουλο έχει μια περιοχή 441 τετραγωνικών εκατοστόμετρων. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 20.

 

Χαρακτηριστικά της σίτισης ατσάλινων σκελετών

 

Στο κατώτατο σημείο του κοτετσιού κοτόπουλου 10 έως 15 εκατ. από το έδαφος για να εγκαταστήσουν μια διαδρομή αφαίρεσης λιπάσματος, κλουβί-αυξημένη παραγωγή λιπάσματος κοτόπουλου διασκόρπισαν στη ζώνη αφαίρεσης λιπάσματος, στη διαμήκη ροή του αέρα ή τη δράση του αεραγωγού κοτετσιών, η μεγαλύτερη μέρος της υγρασίας του λιπάσματος κοτόπουλου από το σπίτι ή μείωσε σημαντικά, έτσι ώστε η περιεκτικότητα σε νερό του λιπάσματος κοτόπουλου που μειώθηκε πολύ. Στο στάδιο του καθαρισμού περιττωμάτων, τα περιττώματα κοτόπουλου που αφαιρούνται από το σπίτι είναι κοκκώδη, εύκολα για την επόμενη επεξεργασία, και μειώνουν τη συγκέντρωση αμμωνίας στο σπίτι κοτόπουλου λόγω της ομαλής και ομαλής ζώνης αφαίρεσης λιπάσματος. Το λίπασμα κοτόπουλου από το σπίτι στο σπίτι έξω από το φορτηγό λιπάσματος ή την παρακείμενη οργανική διαδικασία σωληνώσεων εργοστασίων λιπάσματος ολόκληρη, λίπασμα κοτόπουλου δεν πέφτει στο έδαφος, το επίπεδο βιολογικής ασφάλειας βελτιωμένο σημαντικά

 

Τα σύγχρονα κοτόπουλα αγροτών αφήνουν τον εξοπλισμό κοτόπουλου, τα πουλερικά equipment producers do chicken είναι καλός αρωγός, ο εξοπλισμός κοτόπουλου είναι πολύ μηχανοποίηση, τώρα να είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσει το σταθερό αριθμό έτους είναι πολύ μακρύ, που απαιτεί τους αγρότες για τον εξοπλισμό για να διευθύνει την κανονική συντήρηση και τη συντήρηση, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός μπορεί αιώνιος της κανονικής εργασίας για τους αγρότες, να αυξήσει την αγροτική παραγωγικότητα κοτόπουλου, σε καθημερινή χρήση, πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 


1. Κατά χρησιμοποίηση του τροφοδότη, την αγρότες πρέπει να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι ο τροφοδότης δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε την, διαφορετικά μπορεί να αναγκάσει τη μηχανή για να αντέξει πάρα πολλή πίεση και να καψει έξω τη μηχανή.

2, μετά από να αναθρέψουν μια batch κοτόπουλων, ο άξονας μηχανών γραμμών τροφών κοτόπουλου με τη βουτύρου συντήρηση, κάδος μηχανών μπορούν να ρίξουν μερικές πτώσεις του φυτικού ελαίου, να αποτρέψουν τη σκουριά.

3, μετά από να αναθρέψουν μια batch κοτόπουλων, ελέγχουν την υλική πόρπη γραμμών και το ανυψωτικό σύστημα και άλλες θέσεις της στερέωσης βιδών πάλι.

4, υλικοί διακόπτης γραμμών ελέγχου γραμμών και επαφή, έλεγχος εάν υπάρχει χαλαρός, προκειμένου να αποτραπεί η φτωχή επαφή.

 

   
σειρά 3 2.15*2.3*1.5 μ  120 κοτόπουλα
σειρά 42.15*2.3*1.7 μ  160 κοτόπουλα
σειρά 5 2.15*2.3*1.9 μ  200 κοτόπουλα

 

Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας 2Η ανοξείδωτη κότα καλλιέργειας πουλερικών κλουβιών κοτόπουλου στρώματος εγκλωβίζει το σύστημα τροφοδοσίας 3