• Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  _κ. Umar Jibril
  Έχουμε συνεργαστεί με το ασημένιο αστέρι από το έτος 2011, η πρώτη γραμμή κλουβιών αγροτικού στρώματος κοτόπουλού μας είναι επίσης πολύ ισχυρή μέχρι στιγμής. Υψηλός - ποιότητα και ανθεκτικά κλουβιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Bryan
  Το κλουβί κοτόπουλου μπαταριών αστεριών Siver αξίζει στη διαταγή: Πέρυσι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει το κλουβί κοτόπουλου στρώματος. Εξεπλάγην πραγματικά με το κλουβί πουλερικών όταν έλαβα. Αυτό που είναι περισσότερος, αστέρι Siver μας παρείχε πιό υπομονετικές οδηγίες εγκαταστάσεων. Τώρα το αγρόκτημά μου τρέχει πολύ καλά, σύντομα θα προετοιμαστώ για το δεύτερο σπίτι μου.
 • Henan Silver Star Poultry Equipment Co.,LTD
  Ο κ. Halim Satria
  Είναι αξέχαστο για μας να συναντηθούμε στο θάλαμο έκθεσης, μιλήσαμε με τον ασημένιο διευθυντή αστεριών την κα Joise, και ξεκινήσαμε την πρώτη επιχείρησή μας για τα νέα αγροκτήματα κοτόπουλού μου με το αυτόματο κλουβί κοτόπουλου. Η κα Joise στέλνει το μηχανικό στην εγκατάσταση οδηγών για με, εύκολος να λειτουργήσει, είμαι ευγνώμων.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joise Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15290088807
WhatsApp : +8613562024774

Το αυγό που βάζει το κοτέτσι 160 κοτόπουλου κοτόπουλο πουλερικών κοτόπουλων εγκλωβίζει για το ζωικό τροφοδότη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Silver Star
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Ένα κλουβί τύπων
Ποσότητα παραγγελίας min 50
Τιμή 100 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες εμπορευματοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 30 ημέρες 100 σύνολα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο 30 ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Θέση τοπικής υπηρεσίας Νότια Αφρική Θέση εφαρμογής Αυγό σίτισης κοτόπουλου φαρμάτων πουλερικών που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Όνομα Αυγό τροφοδοτών κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου Όνομα προϊόντων αυγό που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Χρήση Αυγό σίτισης κοτόπουλου που βάζει το κοτέτσι κοτόπουλου
Υψηλό φως

Αυγό που βάζει τα κλουβιά κοτόπουλου πουλερικών

,

160 κλουβιά κοτόπουλου πουλερικών κοτόπουλων

,

Κλουβί ωοτοκίας αυγών 160 κοτόπουλων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Καλύτερο πωλώντας αυγό που βάζει τα κλουβιά πουλερικών κοτετσιών κοτόπουλου για το ζωικό τροφοδότη

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Κρεμώντας κλουβί βημάτων κλουβιών 410x410 για τις ωοτόκες όρνιθες, κατάλληλες για τις ωοτόκες όρνιθες ή τις κότες αναπαραγωγής. Κάθε καθαρός 2150 χιλ. μακρύς κλουβιών, 410 χιλ. ευρύς, κάθε κλουβί που διαιρείται σε πέντε πόρτες, κάθε πόρτα 430 χιλ. μακροχρόνια, 410 χιλ. βαθύς, 410 χιλ. υψηλός. Κάθε φυλή έχει 4 ζώα. Το κοτόπουλο έχει μια περιοχή 441 τετραγωνικών εκατοστόμετρων. Κάθε καθαρή ικανότητα σίτισης κλουβιών 20.

 

Χαρακτηριστικά της σίτισης ατσάλινων σκελετών

 

Στο ζωικό κεφάλαιο και τη βιομηχανία πουλερικών (κυρίως κοτόπουλα, πάπιες και κουνέλια), ο αυτόματος τροφοδότης μπορεί να διανείμει την τροφή ομοιόμορφα σε κάθε θέση στην περιοχή αναπαραγωγής, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα ζώα μπορούν να πάρουν τα ικανοποιητικά τρόφιμα σε κάθε θέση. Το ράφι, που βρίσκεται επάνω από την περιοχή αναπαραγωγής, η έτοιμη τροφή τίθεται εκ των προτέρων ή προστίθεται στο κιβώτιο σίτισης ανά πάσα στιγμή, η οριζόντια δράση τρυπανιών, ομοιόμορφη ταχύτητα, η τροφή στο κιβώτιο σίτισης διανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε περιοχή του εγκάρσιου σωλήνα σίτισης, το κιβώτιο σίτισης τακτοποιείται κάτω από τον εγκάρσιο σωλήνα σίτισης, για να αναλάβει την τροφή και άμεσα σπαρμένος στην περιοχή αναπαραγωγής, ο μηχανισμός περπατήματος κάνει το πλαίσιο και το κιβώτιο σίτισης και τη δομή σίτισής του να εναλλάξουν κατά μήκος της κατεύθυνσης μήκους της περιοχής αναπαραγωγής, έτσι ώστε η τροφή αυτόματα και ομοιόμορφα διαδίδεται σε κάθε θέση της περιοχής αναπαραγωγής. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένος και αυτόματος, εύκολος να λειτουργήσει, αξιόπιστος για να εργαστεί, και η ομοιόμορφη επίδραση σίτισης είναι καλή.

 

Χαρακτηριστικά της χοάνης

 

Κάθε χοάνη αποθήκευσης εγκαθίσταται στο κατώτατο σημείο της στρεβλώνοντας ρόδας που αντιστοιχεί στη θέση γουρνών είναι οργάνωση ένα ξηρό στόμα σίτισης, μια χοάνη αποθήκευσης μπορεί συγχρόνως στο κατώτατο σημείο διάφορης γούρνας σίτισης. Η τροφή στη χοάνη αποθήκευσης στο κατώτατο σημείο της περιστροφής ροδών, η τροφή προσάραξε στο στόμα σίτισης, στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας στη γούρνα, ταΐζοντας τη μηχανή περπατώντας, ταΐζοντας στη γούρνα και έπειτα την τροφή που προστέθηκαν στη γούρνα λουρίδων. Μέσω της χοάνης τροφών μηχανών κίνησης στην υλική παράδοση στην οριζόμενη αυλάκωση, stent με να περπατήσουν γύρω από, δύο από την οδηγώντας ρόδα αντίστοιχα εξοπλισμένος με τον αλυσσοτροχό, μειωτής εργαλείων, άξονας κίνησης, ο άξονας, τρεις για τον αλυσσοτροχό, εγκαθιστούν τον υλικό αλυσσοτροχό άξονων για τη μονόδρομη ρόδα αλυσίδων, άξονας κίνησης που συνδέεται με την παραγωγή του μειωτή ταχύτητας, ο αλυσσοτροχός στις οδηγώντας κινήσεις άξονων ο αλυσσοτροχός στην οδηγώντας ρόδα και ο άξονας σίτισης μέσω της αλυσίδας, τα περάσματα άξονων σίτισης μέσω της χοάνης, ο άξονας σίτισης εγκαθίσταται στο μέρος χοανών της συσκευής σίτισης, και στη χοάνη παρέχεται η έξοδος που αντιστοιχεί γούρνα τροφών του σπιτιού κοτόπουλου.

 

 

 

   
σειρά 3 2.15*2.3*1.5 μ  120 κοτόπουλα
σειρά 42.15*2.3*1.7 μ  160 κοτόπουλα
σειρά 5 2.15*2.3*1.9 μ  200 κοτόπουλα

 

Το αυγό που βάζει το κοτέτσι 160 κοτόπουλου κοτόπουλο πουλερικών κοτόπουλων εγκλωβίζει για το ζωικό τροφοδότη 0Το αυγό που βάζει το κοτέτσι 160 κοτόπουλου κοτόπουλο πουλερικών κοτόπουλων εγκλωβίζει για το ζωικό τροφοδότη 1