Πώς να επιλέξει το κατάλληλο κλουβί κοτόπουλου

August 26, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το κατάλληλο κλουβί κοτόπουλου

 


Πολλοί αγρότες δεν ξέρουν την τεχνολογία επεξεργασίας των κλουβιών κοτόπουλου, πώς να επιλέξουν το κλουβί πουλερικών με την καλή ποιότητα και τα μακρά ζωή; Στους αυτοματοποιημένους εξοπλισμούς αναπαραγωγής κοτόπουλου, τα κλουβιά κοτόπουλου είναι σημαντικότερα ως απευθείας επαφή με τα κοτόπουλα. Υπάρχουν αυτήν την περίοδο τρεις τύποι συνεταιρισμών κοτόπουλου στην αγορά:

 

1. Κρύο που γαλβανίζεται. Ο κρύος γαλβανισμός καλείται επίσης επιψευδαργύρωση. Το γαλβανισμένο στρώμα είναι λεπτό. Τα πλεονεκτήματα του κρύου γαλβανισμού είναι ομαλή επιφάνεια και υψηλή φωτεινότητα. Εντούτοις, χρησιμοποιείται γενικά για 2-3 έτη σκουριάς και 7-10 έτη διάρκειας ζωής. Το κρύο που γαλβανίζεται μπορεί επίσης να διαιρεθεί σε ψευδάργυρο χρώματος επένδυσης ή άσπρο ψευδάργυρο, κ.λπ., με τα παρόμοια αποτελέσματα.

2. ??????????? γαλβανισμός. ??????????? ο γαλβανισμός του πάχους του γαλβανισμένου στρώματος είναι γενικά περισσότερο από 80μm. Δεν είναι γενικά εύκολο να οξυδώσει και έχει την υψηλή αντίσταση διάβρωσης. Γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 15-20 έτη. Τα??????????? γαλβανισμένα κλουβιά κοτόπουλου είναι η πρώτη επιλογή για την αυτοματοποιημένη αναπαραγωγή, αλλά γενικά η τιμή θα είναι υψηλότερη έναντι άλλων.

3. Ψεκάζοντας κλουβί κοτόπουλου. Το κονιοποιημένο χρώμα προσροφάται στο κλουβί μέσω της έλξης της υψηλής τάσεως στατικής ηλεκτρικής ενέργειας, που διαμορφώνει μια υψηλή ταινία φωσφορικού άλατος αντίστασης διάβρωσης μεταξύ του κλουβιού κοτόπουλου και του χρώματος, αλλά το ψεκασμένο κλουβί κοτόπουλου είναι ευκολότερο να κολλήσει στο λίπασμα κοτόπουλου, και είναι εύκολο να γεράσει και να πέσει μακριά καθώς ο χρόνος πηγαίνει. Αυτό το είδος κλουβιού κοτόπουλου είναι σχετικά σπάνιο στην αγορά, και η αγορά είναι σχετικά μικρή.